FOR ID-STUDERENDE

Sidse-web-03.jpg

VEJLEDNING
&
ID PSYKOTERAPI

OPGAVEVEJLEDNING

Jeg tilbyder personlig og faglig vejledning til din skriveproces i forbindelse med din afsluttende opgave på ID-Academy.

 

Jeg har haft glæden af at vejlede en del ID-psykoterapistuderende og pædagog-studerende, og tilbyder hjælp til din opgaveskrivning. For mange er det brugbart at få andre øjne på når sigtbarheden falder, og de gamle tematikker aktiveres. At skrive det afsluttende speciale på ID-Academy, kan være en krævende proces, men samtidig en proces, der kan kondensere alt det du har lært, til et udtryk der er dit. 

 

Forløbet med opgavevejledning indrettes efter dit behov, og kan både være en hjælp til at indkredse dit emne og din problemformulering, strukturere opgaven efter studieordningen, finde den røde tråd og gøre den tydelig, og kan også gå tekstnært og hjælpe sprogligt. 

 

Ud over min baggrund som ID-psykoterapeut, har jeg læst psykologi på universitetet, og har derfor personligt været mange skriveprocesser igennem. Samtidig har jeg opbygget et godt teoretisk fundament, og kan også støtte dig heri. Jeg brænder for det der sker, når vores praksis som terapeuter foldes ud via teorien, og teorien kan berige vores praksis. 

 

Opgavevejledning foregår på timebasis til 500,- kr/t. Sessionerne foregår i Brønshøj eller over telefon/skype, hvor du er velkommen til at optage vores samtale. 

INDIVIDUEL TERAPI

Du kan som ID-studerende med fordel vælge dine terapitimer hos mig - også i kombination med vejledningen. Det er vigtigt, at du er dedikeret og villig til at arbejde med dig selv og være nysgerrig på dine problematikker, som jeg gerne hjælper dig til nænsomt at opdage og udforske. Prisen er 800 kr. for 75 minutter.