TESTIMONIALS

 

 

 

Jeg kom til Sidse med stress og rod og kaos. Sidse formår at skabe forbindelse mellem min krop og sind. Mit kaos af tanker og følelser bliver konkretiserede og til noget som jeg kan handle på - både intellektuelt og kropsligt. 

Jeg er helt enormt taknemmelig over Sidses professionelle behandling. Tak Sidse!

 

Maja, 32

Af een af mine venner blev jeg anbefalet at opsøge Sidse. Han beskrev hende som et klogt og indsigtsfuldt menneske, som gennem samtale og fysiske øvelser hjælper folk med relations problemer, angst, stress mm

På det tidspunkt havde mine problemer på hjemmefronten tårnet sig helt uoverskueligt op. Jeg havde meget lidt erfaring med terapi og den jeg havde var ikke god. Derfor var jeg nok lidt skeptisk i starten.

Meget hurtigt begyndte jeg at sætte pris på Sidses helt afvæbnende måde, at afholde en session på. Det var SÅ langt fra "en overlæge, der lige skal fortælle sin patient hvordan det hele hænger sammen, fordi det har han læst i en stor vigtig bog".

Der bliver ikke serveret nogle færdige, standardiserede løsninger på problemerne.

Derimod fik hun mig til at fortælle selv. Og ledte mig umærkeligt i forskellige retninger. Hun improviserer sig frem, så alt føles nærværende og inspirerende, hvilket jeg sætter stor pris på.

Man fornemmer en stor kompetence bag. Det er ikke resultatorienteret coaching, men en slags træning i, at lære sig selv, sit sind, sine selvbilleder, sin energi at kende, så den kan flyde mere frit. Mønsterafdækning.

Jeg er hver gang gået hjem med en ny følelse i mig, som har inspireret mig til at komme videre. Hjælp til selvhjælp.

 

Jeg er ovenud lykkelig over den personlige indsigt og det sanseoverskud, som sessionerne hos Sidse, har givet mig.

Det hjælper mig dagligt i relationer. Min omgang med musik har fået mere tyngde og klarhed.

TAK for det!

Musiker og komponist, Nils Davidsen, 26 januar 2019

 

Jeg fik anbefalet Sidse af en nær kollega, da jeg talte med hende om, at jeg havde behov for at arbejde med nogle svære aspekter i mit liv. Hun mente, at Sidse er rigtig god.

Jeg har gennem årene haft løbende kontakt med forskellige terapeuter og psykologer efter behov - dette med meget varierede oplevelser og følelser af udbytte. Fra disse møder lærte jeg hurtigt, at kemien mellem os er altafgørende. Uden god kemi bliver mødet hult og kan ikke foregå et sted, hvor tillid og ro kan danne den rette ramme for alt det svære, man udforsker. Man føler sig simpelthen ikke forstået eller mødt ordentligt. Jeg har oplevet en del terapeuter, der ikke formåede at være rigtigt til stede eller nærværende. Derfor var det vigtigt for mig at finde en dygtig terapeut.

 

Ret hurtigt under mit første møde med Sidse, kunne jeg mærke, jeg blev set og forstået. Hun dannede en varm og tryg atmosfære, der på en helt naturlig måde gav mig lyst til at åbne mig og dele ud af mig selv. Sidse har et sjældent fundet nærvær og besidder en dyb empati og professionalisme, der kombineret med mange gode tilgange til at åbne sindet op, har skabt banebrydende resultater for netop mig. Det er en dybtfølt kendsgerning.

Sidse kan med fintfølt præcision stille de rette spørgsmål til at holde samtalen igang. På den anden side kan hun også fornemme, når tavsheden er gavnlig, fordi man er igang med at føle efter i sig selv. Flere gange har hun også formået at stille spørgsmål, der på næsten mirakuløs vis har åbnet op for følelser, jeg ikke troede jeg havde. Derved kan jeg virkelig komme ind og arbejde med mig selv. Det er en vild oplevelse.

Jeg er meget glad og taknemmelig for mit samarbejde med Sidse. Ikke mindst er jeg glad for at mærke, at hun er en terapeut, der har sig selv med i processerne og i mødet med mennesker. Det er ægte og godt.

Morten Egelund Kristensen, 8 Juli 2020

Jeg kan varmt anbefale at få hjælp og støtte af Sidse til din certificeringsopgave på ID. 

Jeg var i starten meget i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe opgaven an, både med emne og skriveprocessen. 

 

Sidse var en rigtig god sparingspartner igennem hele processen.
Hun stillede de rigtige spørgsmål, når jeg gik i stå i skriveprocessen, så jeg kunne holde fokus på emnet. Min opgave fik mange flere nuancer, et helt andet flow, en meget tydelig rød tråd og nye perspektiver. 
Ved hjælp af hendes meget skarpseende øjne, nærværende og rolige væsen. 

Det at jeg følte, at Sidse så mig som det menneske og terapeut jeg er, og kunne støtte og guide mig i processen, var med til at gøre skriveprocessen til en rigtig god oplevelse. 

Ilona