TESTIMONIALS

 

 

 

Jeg kom til Sidse med stress og rod og kaos. Sidse formår at skabe forbindelse mellem min krop og sind. Mit kaos af tanker og følelser bliver konkretiserede og til noget som jeg kan handle på - både intellektuelt og kropsligt. 

Jeg er helt enormt taknemmelig over Sidses professionelle behandling. Tak Sidse!

 

Maja, 32

Af een af mine venner blev jeg anbefalet at opsøge Sidse. Han beskrev hende som et klogt og indsigtsfuldt menneske, som gennem samtale og fysiske øvelser hjælper folk med relations problemer, angst, stress mm

På det tidspunkt havde mine problemer på hjemmefronten tårnet sig helt uoverskueligt op. Jeg havde meget lidt erfaring med terapi og den jeg havde var ikke god. Derfor var jeg nok lidt skeptisk i starten.

Meget hurtigt begyndte jeg at sætte pris på Sidses helt afvæbnende måde, at afholde en session på. Det var SÅ langt fra "en overlæge, der lige skal fortælle sin patient hvordan det hele hænger sammen, fordi det har han læst i en stor vigtig bog".

Der bliver ikke serveret nogle færdige, standardiserede løsninger på problemerne.

Derimod fik hun mig til at fortælle selv. Og ledte mig umærkeligt i forskellige retninger. Hun improviserer sig frem, så alt føles nærværende og inspirerende, hvilket jeg sætter stor pris på.

Man fornemmer en stor kompetence bag. Det er ikke resultatorienteret coaching, men en slags træning i, at lære sig selv, sit sind, sine selvbilleder, sin energi at kende, så den kan flyde mere frit. Mønsterafdækning.

Jeg er hver gang gået hjem med en ny følelse i mig, som har inspireret mig til at komme videre. Hjælp til selvhjælp.

 

Jeg er ovenud lykkelig over den personlige indsigt og det sanseoverskud, som sessionerne hos Sidse, har givet mig.

Det hjælper mig dagligt i relationer. Min omgang med musik har fået mere tyngde og klarhed.

TAK for det!

Musiker og komponist, Nils Davidsen, 26 januar 2019

Jeg kan varmt anbefale at få hjælp og støtte af Sidse til din certificeringsopgave på ID. 

Jeg var i starten meget i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe opgaven an, både med emne og skriveprocessen. 

 

Sidse var en rigtig god sparingspartner igennem hele processen.
Hun stillede de rigtige spørgsmål, når jeg gik i stå i skriveprocessen, så jeg kunne holde fokus på emnet. Min opgave fik mange flere nuancer, et helt andet flow, en meget tydelig rød tråd og nye perspektiver. 
Ved hjælp af hendes meget skarpseende øjne, nærværende og rolige væsen. 

Det at jeg følte, at Sidse så mig som det menneske og terapeut jeg er, og kunne støtte og guide mig i processen, var med til at gøre skriveprocessen til en rigtig god oplevelse. 

Ilona  

ADRESSE

Sidse Jønsson

Håbets Allé 23B 4tv

2700 Brønshøj 

Email: sidsejonsson@gmail.com 

Tel: 28 68 01 02

KONTAKT