top of page

METODER & FILOSOFI

IMG_2030.jpg

SIDSE

JØNSSON

Mit fokus er ofte rettet mod de grundoverbevisninger og selvbilleder vi bærer på, og hvordan de spiller sig ud i vores relationer, i vores følelsesliv og handlemønstre i livet. Jeg har det udgangspunkt, at det vi ofte anser og omtaler som kriser, kan være overgange i livet, og kan bære potentiale for udvikling hvis vi har kontakt til vores indre lederskab. 

 

Jeg bygger mit arbejde på en kombination af flere forskellige terapeutiske retninger og uddannelser. For at løsne for de steder hvor vi sidder fast i livet, må vi følge mønstrenes spor i kroppen og i nervesystemet, som bærer vores historie i sig. Derved løsnes op for de udtryk de giver i vores praktiske hverdagsliv og i vores indre følelsesliv, og der dannes nye spor. 

 

De gamle traumer skal løsnes, så nyt liv kan strømme til, og her bruger jeg både greb fra min Fascial Flow uddannelse, der via bevidsthed og blide bevægelser kan lade ”låsningerne” åbne sig. Jeg anvender også traumeterapeutiske metoder, hvor den ophobede energi eller spænding kan aflades, så der kommer ro og plads igen. 

 

Jeg har en 4.årig psykoterapeutuddannelse fra ID Academy, hvorigennem der arbejdes med at opdage sig selv på ny ved at slippe gamle identifikationer, skabe ny bevidsthed og kreative handlemuligheder. I arbejdet med relationer er bl.a. jeg funderet i den systemiske psykologi og familieopstilling fra min uddannelse på ISFO. Her ses mennesket som indvævet i et familiesystem der kan bære normer, traumer og mønstre videre til individet.

bottom of page