top of page

EKSKLUSIVT FASCIAL FLOW FORLØB

PC250196.JPG

EKSKLUSIVT

FORLØB

BRING NÆRVÆR, RO & OVERSKUD TIL KROP OG SIND


Dette forløb med Fascial Flow henvender sig til dig, der ønsker at arbejde kropsligt og sanseligt udforskende med dit forhold til dig selv, andre og til verden. Vi arbejder i en lille tryg gruppe af max seks deltagere, hvilket skaber et trygt rum for nysgerrig undersøgelse. 

Fascial Flow arbejder med vores kropslige hukommelse - og via flydende meditative øvelser i åbent nærvær, skaber vi kontakt til, og genforhandler, kroppens og psykens vanemæssige spor. Det åbne og tilladende skaber ny resonans, bevægelighed, sanselighed og forbundethed med os selv og verden, og kan gå ind og arbejde med de steder og situationer hvor vi mister kraft, ”går død”, stivner eller overreagerer i livet. Via din sanselige kontakt til dig selv, og en indstilling hvor intet er ’rigtigt eller forkert’, reguleres nervesystemet blidt til større balance indefra.

 

Forløbet er tilrettelagt så den enkelte får øvelser, der er styrkende og opbyggende, og som kan tages med videre i hverdagslivet, og bruges til at harmonisere og finde hjem, når du er kommet på afveje.

Deltagelse kræver ingen forudsætninger, blot en åben nysgerrig indstilling, og lyst til at bringe nyt nærvær ind i dit liv igennem arbejde i en gruppe. 

Link til forløbets facebook-begivenhed PRAKTISK

Antal gange: 6 gange af 2,5 timer 

Hvornår: Tirsdage fra 12. februar til 19. marts kl. 9.00 - 11.30

Hvor: Struensegade 15A 3.TH 2200 København N

Pris: Det samlede forløb af 6 gange, koster til 1.650,- kr. Tilmelding senest søndag den 10. februar. Din plads er først sikret når beløbet er indbetalt. Betaling via MobilePay 28680102
 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Link til forsmag på forløbet

bottom of page