top of page

INDIVIDUEL FASCIAL FLOW SESSION

IMG_3440.jpg

INDIVIDUEL

SESSION

1-1 TIME


I løbet af en enetime med Fascial Flow arbejder vi med kroppens tilstedeværelse i verden og din forbindelse til dig selv.

 

At vælge at tage en enetime, kan være en fordel for dig, der har brug for specifik undersøgelse og guidning af hvordan du håndterer smerter, hvordan din krop agerer når du stivner, taber energi eller mister kontakten til dig selv. Det kan også være relevant som en del af eller supplement til psykoterapeutisk traumebehandling.

 

Vi arbejder med den sansede kropslige hukommelse og via flydende meditative øvelser i åbent bevidst nærvær, skaber vi kontakt til, og genforhandler, kroppens og psykens vanemæssige spor. Det skaber ny resonans, bevægelighed, sanselighed og forbundethed i verden, og går ind og arbejder med de steder og situationer hvor vi mister kraft, ”går død”, stivner eller overreagerer i livet.

 

Fordybelsen vil give dig redskaber til at finde hjem når du er kommet på afveje, og kan give nogle tiltrængte slip i nervesystemet, ændre din kropsbevidsthed og din kropsholdning. 

bottom of page