top of page

NATURFORLØB

FOR STRESSRAMTE

50269921_1111743552320227_38583092367148

GRUPPE-

FORLØB

OPSTART I APRIL: For dig, der ønsker at finde balancen i forhold til stress.
3 gange - kom en enkelt gang, eller kom alle tre gange som et mini-forløb

I dette gruppeforløb møder vi os selv og hinanden i naturen. Lige nu er det vinter, ressourcerne er små, og træerne har trukket energien helt ind i stammen for at beskytte sig selv mod hårde tider. Er det en tilstand og en adfærd, du genkender? Naturen er et fantastisk spejl, så derfor mødes vi ude og følges ad ind i foråret. Gennem tre uger vil vi langsomt orientere os mod hinanden og gradvist vende energien udad igen i takt med træernes udspringen. Alle sessioner foregår udendørs, hvor vi følges ad på lette gåture med stop og øvelser undervejs. Der er fokus på væren, ro, stille refleksioner, blid bevægelse - og plads til at du kan finde ind i dig selv.

Øvelserne er individuelt orienterede - dvs. der er ikke elementer af teambuilding eller fælleslege. Du er der for at skabe en dybere kontakt til dig selv, og som i individuel coaching/terapi arbejder du fuldt ud med din egen indre proces, ud fra hvor DU er i dit forløb. Forskellen er blot, at du gør det sideløbende med andre stressramte. Gruppen bruges til deling af oplevelser, spejling og refleksioner over øvelserne.

En session vil veksle mellem forskellige elementer, herunder rolig vandring i forskellige naturrum, vejrtrækningsøvelser, stille væren samt dialog deltagerne imellem - alt tilpasset den stressramte krop. Gruppeforløbet egner sig godt til dig, der er sygemeldt af kortere eller længere varighed, men det kan også være for dig, som ønsker at forebygge stress eller som søger en dybere forbundethed med naturen.

De fleste mennesker, der deltager i gruppeforløb, giver udtryk for, at det er en stor lettelse at opleve, hvordan andre mennesker genkender deres oplevelser og udfordringer med stress i hverdagen. Efterhånden som I bliver mere kendt med hinanden i gruppen, vokser tilliden og eventuelt lysten til at dele, men det er ganske frivilligt hvor ofte og hvor meget, du deler.

Priser og praktisk information

Dette gruppeforløb afholdes af Eva Marie Christiansen, der er naturterapeut, dynamisk terapeut og stresscoach, og Sidse Jønsson, der er psykoterapeut med særlig fokus på nervesystem, bindevæv, stress og traumer.

3 sessioner fra 10.30-13.00. Torsdage: 25/4, 2/5, 9/5.
Alle gruppesessioner finder sted på Amager Fælled med mødested ved DR Byens metrostation. Du behøver ikke at forpligte dig til at deltage alle 3 dage. Måske vil du bare afprøve en enkelt gang, om det er noget for dig.

Gruppeforløbet er på 3 sessioner til DKK 250,- pr. gang. Tilmelding foregår til sidsejonsson@gmail.com. Tilmelding er først gældende efter betaling (maks. 10 deltagere). Afbud skal meldes pr. sms eller mail og senest 24 timer før til Sidse på 28680102 eller til Eva på 20717810.

En gruppesession gennemføres uanset vejret, dog med undtagelse af ekstreme vejrforhold. Aflysning foregår altid med forudgående varsel.

Du kan læse mere om Evas arbejde her: www.mindtrail.dk og www.nordicstressmanagement.dk

bottom of page